Vijesti

Ovo su PS+ igre za 7. mjesec. Što kažete na ponudu?

Sony je konačno objavio PlayStation Plus igre koje ćemo moći skinuti od 6. 7., pa sve do 2. 8. Ponuda je prilično šaroliko, no imamo osjećaj da neće baš usrećiti mnoge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije smo pisali kako je vrlo izvjesno da će odlična single player avantura A Plague Tale: Innocence biti dio PS+ ponude i sad konačno možemo potvrditi da to i je zaista tako. Igra će biti dostupna samo za PS5 vlasnike koji će uživati u 4K rezoluciji, 60FPS-a i kraćim učitavanjima.

Iduća igra koju možete skinuti besplatno u sklopu PS+ pretplate je Call of Duty: Black Ops 4. Verzija koja stiže na PS+ sadrži sve – multiplayer, zombije i battle royale mode – Blackout. Ako niste do sada zaigrali Black Ops 4 – eto prilike.

Posljednja igra koju ćete moći skinuti je za sve ljubitelje fejk sporta. Jasno da mislimo na kečere. WWE 2K Battlegrounds kao što znate nije simulacija istih, nego je arkadna makljaža koja zna biti dosta zanimljiva, no nekako je možemo preporučiti samo velikim fanovima ovoga “sporta.”

Kako vam se čini ponuda?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano