Vijesti

Ovo su vrlo vjerojatno PS+ igre za 9. mjesec

Prije nego krenete psovati kada vidite koje su to igre u pitanju, imajte na umu da Sony još uvijek nije službeno potvrdio PS+ igre za rujan, no leak koji se pojavio prije nekoliko trenutaka je 99% točan. Naime, do sada vrlo pouzdana stranica (kad su u pitanju PS+ igre) Dealbas, objavila je sliku PS+ igara koje stižu za koji dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što sami možete vidjeti, besplatne igre su Overcooked! All You Can Eat (PS5), Hitman 2 (PS4) i Predator: Hunting Grounds (PS4).

Iako će većina igrača biti nezadovoljna ovakvim izborom igara, treba reći da je Hitman 2 odlična igra koju smo recenzirali 2018. godine i dali joj (zasluženo) čak 91/100.

Overcooked! All You Can Eat je također prezabavna party igra koju jednostavno morate isprobati ako volite ovakav tip igara gdje ćete se itekako zabaviti s društvom.

Slično ne možemo reći za Predatotr: Hunting Grounds koji je vrlo prosječan naslov. Nekolicina nas iz redakcije testirala je skupa igru i ne možemo reći da smo previše uživali što možete zaključiti iz naše recenzije.

Što kažete na ponudu?

Povezano