Vijesti

Ovogodišnji Call of Duty ipak će biti punokrvna igra

Nagađalo se kako će Call of Duty ove godine preskočiti izlazak, što je Activision demantirao prije tri mjeseca. Donekle mlitavo je poručio da će u 2023. izdati “novo premium iskustvo”, što je najutjecajniji novinar gaming industrije Jason Schreier pojasnio kao ekspanziju za Modern Warfare 2 s gomilom novog sadržaja. S novim misijama za kampanju, te novim modovima i mapama za multiplayer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada insajder Tom Henderson javlja da je u međuvremenu promijenjen plan. U procesu razvoja revidiran je smjer i ekspanzija je postala zasebna punokrvna igra. Dakle, Modern Warfare 3 ili, znatno izglednije, nekog novog podnaslova, ali bitno povezana s Modern Warfareom.

Bila ekspanzija zasebna igra ili punokrvni Modern Warfare nastavak, sigurno je jedno. Razvoj novog Call of Dutyja predvodi Sledgehammer Games, studio iza Black Ops Cold Wara, WWII i Advanced Warfarea. Međutim, sada već svojstveno za Call of Duty u pomoć će mu iskočiti brojni interni razvojni studiji kako bi sve bilo spremno za predblagdansko razdoblje ove godine.

Kao i za Modern Warfare 2, Activision navodno planira rani pristup kampanji za početak studenog, a kasnije tog mjeseca i multiplayeru. Premda se u izvještaju ne spominje Warzone 2, prilično smo sigurni da će Activision zadužiti Raven za novu mapu te sveopće popratno iskustvo u skladu s novom velikom Call of Duty igrom.

Igra

Povezano