Vijesti

Pac-Man 99 je retro battle-royale ludilo za Nintendo Switch

Kada pomislimo da smo vidjeli sve u gaming svijetu, dogodi se nešto što nas iznova nauči da o svijetu igara ne znamo ništa. Bandai-Namco se potrudio da nas itekako iznenadi uvodeći battle-royal žanr u klasični Pac-Man. Dobro ste sve pročitali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako na prvu zvuči posve suludo da se Pac-Man igra kao battle-royale, kratki pogled na reveal trailer otkriva svu genijalnost ovakvog igranja.

Pac-Man 99 se može ukratko opisati kao sveopći kaos i ludilo. Gameplay je identičan klasičnom uz nekoliko odličnih dodataka. Svaki Ghost koji se pojede korištenjem power up-a se pretvara u Jammer Pac-Mana te se šalje direktno na ekran nekog od 98 protivnika. Dodir sa njime usporava kretanje Pac-Mana po labirintu znatno otežavajući igranje. Što više Ghostova pojedete više će ih biti poslano na ekrane protivnika, otežavajući njihovo igranje i šansu za pobjedom. Isto vrijedi i obratno te kako vrijeme prolazi sve će više Jammer Pac-Mana biti po vašem ekranu.

Drugi kaotični dodatak je Sleeping Ghost – prozirni Ghost koji pojeden od strane igrača stvara opasni niz Ghostova. Što ih više pojedete, više ih se stvara po ekranu praveći opasnu prepreku preživljavanju, no uz pomoć power up-a se cijeli taj vlakić šalje na ekrane protivnika uz garantiran kaos. Da bi igranje bilo još nepredvidljivije, svaki power-up se može promijeniti u neku drugačiju inačicu.

Pac-Man 99 je dostupan potpuno besplatno za Nintendo Switch svim Nintendo Online pretplatnicima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano