Vijesti

Paris Games Week: Hoće li Sony najaviti samo nove igre?

Samo dan uoči konferencije za novinare iz Sonyja su nagovijestili što bi se moglo vidjeti tijekom Pariškog tjedna igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fred Dutton, član tima PlayStation Europe na blogu je napisao da će Sony najaviti nove igre i ponuditi “uzbudljive novosti” o već ranije najavljenim naslovima.

Nikakvi drugi detalji nisu objavljeni. Za razliku od E3-ja ili Gamescoma, nema ni približno toliko puno glasina uoči Pariškog tjedna igara. Developer Media Molecule otkrit će novosti o LittleBigPlanet, pričat će o svojoj novoj igri Dreams, dok Housemarwue, developer igre Resogun, također sprema novu objavu.

Nešto što sigurno nećete vidjeti je, u stilu Beyonce, nenajavljena objava igre No Man’s Sky, a to je potvrđeno od strane developera Hello Games. Osim navedenog, nema previše stvari koje bi mogli najaviti. Nitko neće biti iznenađen ako prikaže nešto vezano uz Uncharted 4, iako ništa nije bilo najavljivano.

Cijeli show počet će sutra, 27. listopada, u 18 sati. Live stream i chat moći ćete pronaći na stranicama FFA Gaming Community Portala i FFA Foruma.

Ako se netko slučajno nađe na PGW-u, moći će na Sonyjevom štandu odigrati COD: Black Ops III, Star Wars Battlefront ili Ratchet & Clank.

Kakve objave vi očekujete u Parizu? Koje igre biste voljeli vidjeti?

Povezano