Vijesti

Party shooter Foamstars izašao besplatno za PS+

Square Enixov party shooter Foamstars danas je izašao na PlayStation Plusu i, zanimljivo, jedini način da u ovom trenutku pristupite igri je kroz pretplatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igru ne možete kupiti i zasad je dostupna isključivo na PS4 i PS5 konzolama, ali PS Plus pretplatnici mogu je zgrabiti besplatno sve do 5. 3.

Foamstars izlazi kao live service naslov s obećanjem buduće podrške u vidu novog sadržaja i načina igranja najmanje narednu godinu. Za početak tu su tri PvP moda i PvE način igranja, a razlika u odnosu na Nintendov Splatoon leži u tome što likovi imaju posebne sposobnosti, što pruža svojevrsnu raznovrsnost u kontekstu pristupa mečevima.

Prva sezona također kreće upravo danas, uskoro i s prvim ranked mečevima, a Square Enix obećva i tzv. Happy Friyay Parties način igranja kroz koji će igrači moći testirati nove likove i davati povratnu informaciju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra