Vijesti

Pedro Pascal se ne boji Joelove sudbine u drugoj sezoni The Last of Usa, ali ne zna hoće li serija vjerno pratiti igru

Prva sezona The Last of Us serije prilično vjerno je pokrila događaje iz igre, što joj je u jednu ruku omogućilo visoku 8.9 ocjenu na IMDB-u, a sve se doima da će istim putem Neil Druckmann i Craig Mazin krenuti s narednim sezonama koja će popratiti radnju iz Part II.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PAŽNJA: Ovaj tekst sadrži spoilere iz The Last of Us Part II igre

Znamo što to znači za Joela, a ujedno i Pedra Pascala, koji je u prvoj sezoni nosio glavnu ulogu. Premda, kaže, nije odigrao drugu igru, jer nije naročiti gamer, Pedro Pascal je svjestan da će u drugoj sezoni imati manji opseg posla, ali nije 100% siguran da će zaista biti tako. Zasad mu još nitko nije potvrdio ni demantirao da će po tom pitanju serija vjerno pratiti igru, ali slaže se u jednom aspektu. “Ne bi imalo smisla tako vjerno pratiti prvu sezonu, samo da u drugoj skrenemo s puta”, odgovara za Esquire.

Ali zato Craig Mazin sugerira da još ništa nije definirano. “Ne bojim se ubijanja likova, ali važno je naglasiti da se ni ja ni Neil ne osjećamo ograničeni izvornim materijalom”, tvrdi sukreator The Last of Us serije.

Istovremeno, Bella Ramsey nije spremna za ono što se sprema Pascalu. “Ako se isto dogodi i u seriji, ne znam jesam li emocionalno spremna na to”, Bella strahuje.

I dok Druckmann i Mazin tek pripremaju scenarij za drugu sezonu serije, već sada možemo pretpostaviti kako će ona, poput igre, u najmanju ruku biti kontroverzna.

Povezano