Vijesti

Perkz se nije proslavio u prvom nastupu nakon transfera od 8 milijuna dolara

Kada se Perkz iz europskog G2 esport tima prebacio u američki Cloud 9 (plaćen je 5 milijuna) te potpisao ugovor vrijedan oko 3 milijuna dolara, mnogi su predviđali kako će Luka tamo dominirati. Konkurencija je slabija, te američka scena kvalitetom dosta zaostaje za europskom i azijskom, ali prvi nastup Cloud9 na uvodnom LCS Lock turniru nije dobro završio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom nastupu u petak Cloud9 je izgubio od Evil Geniusesa, a Perkz je kao i ostatak rostera odigrao loše. Kao Yone s 7 deathova (4-7-2) bio je najlošiji igrač i djelovao je nekako nezainteresirano.

Kroz vikend su se stvari malo popravile. U subotu je Cloud9 razbio FlyQuest bez ijednog deatha u najkraćem meču vikenda (23:02). U nedjelju još jedna pobjeda. Ovaj put protiv Immortalsa, ali i bez ijednog killa za Perkza. Obje momčadi su imale probleme jer neki bitni igrači nisu mogli nastupiti zbog problema s vizom.

Nakon što je on sam po dolasku najavio dominaciju u novoj regiji, mnoge je njegov prvi vikend razočarao. Po internetu je zatim krenula uobičajena sprdačina.

Post iznad baš i nije dobro ostario, pa se kritičari masovno pozivaju na njega, ali Perkz je u razgovoru za Dexerto u svom stilu odgovorio: “ne moram se nikome dokazivati, ovdje sam zbog sebe i radim najbolje što mogu u ovoj novoj avanturi.”

Kako kaže, zasad mu je najbitnije uhodati se s novim igračima. A ovaj pre-season turnir odlična je prilika za to. 4 momčadi iz obje grupe idu dalje i Cloud9 nebi trebao imati problema ući u četvrtfinale.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano