VijestiZanimljivosti

Pet godina nakon izlaska otkrivena je nova lokacija u NieR Automati

Jedan igrač otkrio je novu lokaciju u NieR Automati, jednoj od omiljenijih igara prošle generacije. Iako još ne zna točno kako doći do nje, ona postoji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je krenulo prije mjesec dana kada ju je otkrio na Redditu u/radfutago, ali nitko mu nije vjerovao, pa ni on sam nije bio siguran gdje se točno pronašao. Nakon toga priložio je video u kojem prolazi kroz inače nedostupna vrata, što ga je učinilo prvim poznatim igračem uopće koji je to uspio te nitko zapravo nije uspio otkriti kako mu je to pošlo za rukom.

Da stvar bude čudnija, kreator NieRa Yoko Taro je ranije izjavio kako su sve misterije unutar igre već otkrivene, stoga onim najzagriženijim fanovima nije baš jasno koja je onda uloga ove lokacije. Na Twitteru je reagirao i jedan od producenata Yosuke Saito s ne baš jasnom porukom.

Neki smatraju kako se radi samo o dosta dobrom pokušaju promocije nadolazeće verzije igre za Nintendo Switch, te da je sve zapravo inscenirano. S kreatorima NieRa nikad nisi siguran…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano