Vijesti

Phil Spencer tvrdi kako je Japan Xboxova najbrže rastuća regija

Šef Xboxa, Phil Spencer, rekao je tijekom predstavljanja tvrtke i konzole na Tokyo Game Showu kako će tijekom nadolazeće generacije konzola više paziti na japanske igrače i da su naučili iz vlastitih pogrešaka. Tako će se Xbox Series X i Series S na japanskim policama naći istog datuma kao i na najvećim globalnim tržištima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Otkako smo u travnju u Japanu pokrenuli Xbox Game Pass za konzole i računala, vidjeli smo više igrača na Xbox uređajima, igrama i uslugama  s tog tržišta nego ikada u našoj povijesti. Broj mjesečno aktivnih korisnika u Japanu ovog je ljeta porastao za 82 posto u odnosu na prošlu godinu. Izrazito smo sretni vidjeti kako igrači uživaju u našim igrama i uslugama“, izjavio je Phil Spencer.

Šef Xboxa u prošlosti nije bio zadovoljan tržišnom pozicije konzole u Japanu te je obznanio kako će raditi mnogo bolji posao u toj regiji, a uoči navedenog predstavljanja Microsoft je odlučio sniziti cijenu Series S konzole u Japanu. U svakom slučaju, u Sonyju i Nintendu zasigurno neće biti zadovoljni popularizacijom Xboxa i Game Passa u njihovoj matičnoj državi.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano