Vijesti

Phil Spencer tvrdi kako streaming neće zaustaviti buduće generacije konzola

Microsoft je nedavno pokrenuo svoju stream uslugu xCloud koja se nalazi unutar Game Pass Ultimate pretplate. Yahoo Finance upitao je Phila Spencera, šefa Xboxa, je li nadolazeća generacija konzola posljednja s obzirom na to da Cloud igranje postaje sve popularnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šef Xboxa odgovorio je kako je cilj staviti igrača u centar i da se više ne vrti sve oko uređaja u sredini. „Ja kontroliram iskustvo i mislim da igranje prolazi kroz istu transformaciju. Ako ste pretplatnik Game Passa, sada možete igrati svoje sjajne igre na našoj Xbox konzoli, na računalu ili na vašem Android telefonu putem streaminga“, izjavio je Spencer.

Potom je odlučio dati konkretan odgovor na pitanje te je dodao: „Što se tiče budućeg hardvera, apsolutno mislim da ćemo vidjeti još novih konzola. Baš kao ni u videu, baš kao ni u glazbi, streaming nije zaustavio inovacije uređaja. Mislim da će se to nastaviti i to je apsolutno ono što planiramo.“

Spencer je u nastavku izjavio kako ima još nekoliko velikih i jakih najava vezanih uz Game Pass, a čemu se točno radi ostaje za vidjeti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano