Vijesti

Pikmin stiže na Switch!

Današnji dan donio nam je lijepu vijest. Nintendo je objavio izlazak “nove” Pikmin igre za kraj listopada. Nažalost, ne radi se o dugoočekivanom četvrtom nastavku, već je riječ o poboljšanom izdanju Wii U igre originalno izdanom 2013. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pikmin 3 Deluxe u prodaju stiže 30. listopada. Prošireno izdanje sadržavat će nekoliko razina težine, poboljšano ciljanje, co-op u dva igrača, novi način dobivanja savjeta, cjelokupan dodatan sadržaj izašao za originalnu igru i potpuno nove dodatne misije.

Otkriveno je kako će igra težiti 6.5 GB-a, te će uz digitalno izdanje biti dostupna u fizičkom obliku. Uz engleski jezik, igra će biti lokalizirana na španjolski, francuski, njemački, talijanski, korejski i kineski jezik. Ujedno je potvrđena kompatibilnost s TV, Handheld i Tabletop načinom igranja. Dodatne informacije o moguće je saznati na službenoj mrežnoj stranici.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano