Vijesti

Pjevač Low Roara i autor Ryan Karazija čije pjesme su obilježile Death Stranding preminuo je u 40-oj godini

Osnivač i frontmen Low Roara, pjevač Ryan Karazija čije pjesme će prepoznati brojni igrači i fanovi Kojiminog Death Strandinga, preminuo je u 40-oj godini života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Njegova prekrasna glazba i stihovi, otpjevani neodoljivim glasom, dirnuli su živote toliko ljudi diljem svijeta i nastavit će to činiti. Bio je draga i lijepa duša i naši svjetovi su slomljeni njegovim gubitkom. Poštujmo uspomenu na njega kroz njegovu umjetnost i zauvijek ga čuvajmo u njegovim pjesmama”, poručili su članovi benda na društvenim mrežama.

Mnogi od nas otkrili su bend Low Roar u Kojiminoj igri Death Stranding. Karazijin jedinstveni vokal i bendu svojstvena neobična glazba obilježili su najbitnije trenutke u igre. Low Roar potom je obilježio i naše najbitnije playliste, kojima su se trebale pridružiti i kompozicije s nadolazećeg šestog albuma. Članovi benda poručuju kako je Karazija uspio snimiti sve što treba prije smrti i šesti album će ipak izaći kada bude spreman.

Kojima je Low Roarov I’ll Keep Coming iskoristio u reveal traileru za Death Stranding 2016., a zatim je pronašao mjesto za njihove još 22 izvedbe u ostatku igre. “Ne mogu vjerovati. Ne želim vjerovati u to. Bez Ryana, bez vas i vaše glazbe, Death Stranding ne bi bio rođen”, napisao je Kojima na Twitteru.

Igra

Povezano