Vijesti

PlayStation 5 je dobio fantastičnu cijenu, a u Europu stiže 19. 11.

Prava next-gen zvijer za samo 3100 kuna? Tako je. 4K i 60 FPS igranje za samo 400 eura. To je upravo službeno objavio Sony.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijena je to Digital verzije konzole koja stiže bez Blu-Ray pokretača, a koja je osim toga mogućnostima i specifikacijama identična onoj skupljoj verziji PlayStationa 5 kojem će cijena biti 500 eura.

I dok još uvijek nemamo službeno priopćenje distributera i PlayStation Hrvatske, za očekivati je kako neće 399 eura pretvoriti u više od 3100 kuna. Barem bi tako cijena mogla biti za prednarudžbe, kao što je to bio slučaj s PlayStationom 4.

S druge strane, skuplja verzija konzole po cijeni od 399 eura nebi trebala iznositi više od 3900 kuna, što ostavlja sasvim solidan prostor za zaradu distributerima i trgovinama.

I za kraj, spomenimo datum izlaska kojim nas je Sony iznenadio nakon završetka PS5 Showcase prezentacije. U Europu (nadamo se i Hrvatsku) PS5 stiže 19. 11., a u SAD, Kanadu, Japan i Australiju 12. 11.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano