Vijesti

PlayStation 5 oprema već se distribuira, kupci će je dobiti prije konzole

Mnogi na zapadu prošlog tjedna primili su emailove direktno od Sonyja ili trgovina poput Targeta i Gamestopa s porukom kako će im prednaručena PS5 oprema stići prije konzole. Nekima već 30. 10., čak 13 dana prije izlaska PS5 u SAD-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da će to zaista biti tako sugeriraju i brojne slike PS5 opreme iz skladišta i s polica trgovina diljem svijeta koje su preplavile internet.

Dakle, barem u SAD-u oprema poput Pulse 3D slušalica, Dual Sense kontrolera i novih PlayStation kamera moći će se kupiti prije dolaska PlayStationa 5, a vjerujemo kako je to samo jedna od direktnih odluka Sonyja i distributera da što više smanji opterećenje s ionako koronom pogođenom mreže distribucije.

Vjerujemo kako će slične poteze Sony vući i u Europi, pa bismo tako novi kontroler i headset mogli isprobati već na PS4. Nova kamera jedina od dodatne opreme neće raditi na starim konzolama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano