Vijesti

PlayStation do kraja mjeseca navodno planira otkriti “pravi profesionalni kontroler”

Sony do kraja mjeseca planira otkriti nekoliko hardverskih noviteta, tvrdi uvijek dobro upućeni insajder Tom Henderson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Try Hard Guides raspisao se o “pravom profesionalnom kontroleru” kojeg interno nazivaju “Hunt“, a imat će nekoliko zanimljivih odlika. Hendersonu je izvor navodno poslao i slike prototipa, pod uvjetom da ih ne smije podijeliti. Novi kontroler izgledom opisuje poput klasičnog DualSensea, ali s nekoliko ključnih promjena.

Navodno će se moći uklanjati te mijenjati analog palice, a imat će i dodatne pozadinske palice kakve je Sony prvi put na PlayStation uveo s Back Button dodatkom za DualShock 4 kontrolere. Henderson je spomenuo i bolje gripove, također modularnog tipa.

Isti izvor otkriva kako PlayStation do kraja mjeseca priprema najavu i drugih hardverskih dodataka (ne novu konzolu), a vrijeme će pokazati koji su to. Dakle, dva naredna tjedna su ključna.

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS