Vijesti

PlayStation je nagradu za najbolju igru godine udijelio sam sebi

Bez imalo nepotizma, PlayStation je i ove godine na Blogu udijelio nagrade najboljim igrama 2022. godine. Ipak, ljudi iz Sonyja nisu samostalno odabirali pobjednike, to su učinili PlayStation fanovi glasanjem u 16 kategorija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je, odlukom PlayStation fanova, PlayStation udijelio nagradu za najbolju igru godine sam sebi. Platinasti trofej za PS5 i PS4 igru godine je dobio God of War Ragnarok. Drugi je sa zlatnim trofejom Elden Ring, najbolji naslov 2022. na Game Awardsu, treći je Horizon Forbidden West, a četvrti je Stray.

Ragnarok je osvojio i nagradu za najbolje iskorištavanje DualSensea, s čijom je implementacijom naš Goran (@Foggy) bio razočaran u recenziji. Ragnarok ima i najbolji soundtrack, audio dizajn, najbolju art direkciju, grafiku, priču i sve ostalo što je mogao osvojiti dok, zanimljivo je, Horizon Forbidden West nije osvojio nijednu nagradu.

Najbolji sportski naslov je, ne iznenađuje to nikoga, Gran Turismo 7 ispred FIFA-e 23, a sve druge nagrade možete pogledati na PlayStation Blogu. Da vam uštedimo klik, Elden Ring nije osvojio ništa.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano