Vijesti

PlayStation je ostao bez još jedne “ogromne” ekskluzive – Bugsnax dolazi na Game Pass i Switch

Šok i nevjerica. Jedna od najboljih igara posljednjih 400 godina, Bugsnax, više nije konzolaška PlayStation ekskluziva. Igra koja je izašla u studenom 2020. za PS5, PS4 i PC, te postavila nove standarde u žanru igara za koje nam dan danas nije jasno zašto imaju toliko veliku ocjenu, izlazi 28. 4. na Xbox (Game Pass) i Nintendo Switch.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šalu na stranu, Bugsnax je kao launch naslov na PS5 dobro prihvaćen od strane kritike (75 na Metacritic u). Riječ je o simpatičnoj i siromašnijoj kopiji (ako je uopće možemo tako tretirati) Animal Crossinga. Osobno ne bih išao tako daleko s usporedbom, jer Bugsnax je zapravo simpatičan platformer. Ako odvojite dovoljno vremena, vjerujem da će vam se svidjeti narativ kao i više nego simpatični likovi, no to je sve.

Bugsnax na Switch i Game Pass dolazi zajedno s besplatnom ekspanzijom The Isle of Bigsnax koja će, naravno, biti dostupna i za PlayStation platforme.

Nintendo Switch verzija radit će u 720p rezoluciji i 30 FPS-a stoga se nadamo da imate mogućnost igranja Bugsnaxa na bilo kojoj drugoj platformi.

Povezano