Vijesti

PlayStation je otkrio PS+ Extra i Premium naslove za travanj: Kena, Doom Eternal, Riders Republic…

Sony nastavlja s jako dobrom ponudom novih naslova u skuplje razrede PlayStation Plusa. Upravo je otkrio PS+ Extra i Premium naslove za travanj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od utorka 18. 4. na PlayStation Plus Extru stižu Kena: Bridge od Spirits, Doom Eternal, The Evil Within, Riders Republic, Wolfenstein II: The New Colossus, Wolfenstein: The Old Blood, Slay the Spire, Monster Boy and the Cursed Kingdom, Bassmaster Fishing, Paradise Killer te Sackboy: A Big Adventure koji je ujedno djelom PlayStation Plus Essential ponude za travanj, ali očito će trajno ostati dostupan i u Extra ponudi.

Međutim, premda smo mišljenja da bi Dishonored: Definitive Edition kao izdanje za PS4 trebao doći u Extra ponudu, on će u travnju biti dijelom paketa od 5 igara Premium ponude klasika. Uz Dishonored tu će još biti Doom kolekcija originalnog Dooma, dvojke, trojke te Dooma 64, a sva četiri su PS4 remasteri.

I dok u PS+ Extru u travnju stiže 11 novih igara, ovaj i naredni mjesec odlaze čak 32. Punu listu pronađite ovdje.

ffa anketa

Jeste li zadovoljni s PS+ Extra i Premium ponudom naslova za travanj?

  • Da 55%
  • Ne 45%
Hvala ti 🎉

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano