Vijesti

PlayStation Plus donosi jednu od najboljih igara 2017. i kooperativno kauč ludilo

Nakon nekoliko prilično jakih PlayStation Plus mjeseci u kojima smo dobivali redom – For Honor, prvu sezonu Hitmana, Call of Duty: Modern Warfare Remastered, The Witness, The Surge i Conan Exiles, u svibnju će PlayStation Plus ponuda biti ponešto mlaka. Iako to možda i nije izraz koji bismo trebali upotrijebiti za, po nekima, najbolju igru 2017. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

What Remains of Edith Finch

What Remains of Edith Finch je prema BAFTA-i (udruženje britanskih developera) proglašena igrom 2017. godine, a igra je to koja po mnogo toga pruža jedno specifično iskustvo. WRoEF je avantura koja na inovativan način priča priču o djevojci koja, prema prokletstvu, zna da će preminuti na neobičan način. Kroz nekoliko sati ova igra će ispričati jednu od najboljih priča ove generacije konzola.

Overcooked

Što reći o Overcookedu, osim da je ovo omiljena kauč igra na pijanim okupljanjima redakcije? Solo ili kooperativno do četiri igrača zajedno ćete u borbi s vremenom pokušavati skuhati zadano jelo. Jedan sjecka jedno povrće, drugi drugo, treći kuha, četvrti je popio toliko piva da je već pod stolom, a tko poslužuje? To se najčešće ne zna. Tako otprilike kod nas izgleda gameplay sesija ove genijalne igre.

Nakon nekoliko piva ovo je sasvim izgledan scenarij.

What Remains of Edith Finch i Overcooked će svim PlayStation Plus pretplatnicima biti dostupni od 7. 5., ako još niste, do onda imate vremena na svoj PSN račun pospremiti The Surge i Conan Exiles – aktualne PlayStation Plus igre za travanj.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano