Vijesti

PlayStation Plus Extra i Premium pretplate su na velikom popustu

Slično kao što je nudio uoči blagdana prošlog mjeseca, PlayStation sada i u siječanjskoj ponudi donosi poprilične popuste na dva skupla razreda PlayStation Plusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve do 13. 1., ako već niste preplaćeni na PlayStation Pus Extru, možete ostvariti pravo popusta od 37% na tri mjeseca za 181 kunu, ili 40% za 12 mjeseci po 438 kuna. Isto vrijedi i za Premium, za kojeg vrijedi popust od 30% za tri mjeseca (251 kunu) te 33% za 12 mjeseci (583 kuna). Napominjemo, popust vrijedi i za sve aktualne PS Plus Essential pretplatnike, koji će platiti sniženu razliku u cijeni.

Podsjećamo, PlayStation Store još uvijek nije odradio tranziciju s kune na euro. To će potrajati, javljaju, sve dok Sonyjevi inženjeri ne odrade za njih kompliciran proces. Tako PlayStation Plust pretplate ni videoigre ne možete kupovati s karticom, nego samo s PS Store bonovima (možete ih kupiti na benzinskim postajama, kioscima i u specijaliziranim trgovinama) te s preostalim iznosom u walletom, ako ga imate.

Standardni PlayStation Plus Essential nije uključen u promociju, a Extra i Premium nude što i Essential uz kataloge od preko 400 PS4 i PS5 naslova (Extra), te preko 300 klasičnih naslova s prethodnih konzola i igranje iz clouda.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano