Vijesti

PlayStation Plus Extra i Premium ponuda u veljači bit će najbolja dosad

Sony bi danas mogao otkriti popis novih PlayStation Plus Extra i Premium naslova za veljaču, ali prije njega je to učinio insajder Billbil-kun kojem vjerujemo. Nije nas iznevjerio sad već skoro 2 godine koliko redovito prije vremena točno izvještava o novim naslovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od utorka 21. 2. PlayStation Plus Extra i Premium bit će bogatiji za nekoliko velikih hitova, a od kojih najviše iskače Horizon Forbidden West, visokobudžetna PlayStation ekskluziva iz prošle godine. Pridružit će mu se RPG Scarlet Nexus, Resident Evil 7, Boderlands 3 te drugi naslovi koje Billbil-kun zasad ne otkriva.

Međutim, insajder je pomalo konfuzno izvijestio o prinovama, pa se pokraj Horizon Forbidden Westa pronašla Premium oznaka, što su neki protumačili kao da će biti zaključan iza tog razreda. Smatramo da se radi samo o loše dizajniranoj grafici, budući da se PlayStation Plus Premium čitavo vrijeme promovira kao skuplju uslugu za streamanje, igranje klasika te isprobavanje igara.

Ako Forbidden West zaista bude uključen u PlayStation Plus, mogao bi to biti predložak po kojem će se PlayStation ravnati s drugim first-party naslovima. Naime, Horizon Forbidden West stigao bi na pretplatničku uslugu točno godinu dana od izlaska, što potencijalno može značiti da će Gran Turismo 7 uslijediti u ožujku, God of War Ragnarok u studenome…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano