Vijesti

PlayStation Plus idućeg tjedna donosi postavu igara kakvu dugo nismo imali

Od utorka 5. 1. 2021. godine Just Cause 4, Rocket Arenu i Worms Rumble na PlayStationu Plus zamijenit će jedna od bolja postova igara u posljednje vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od izlaska PS5 PS+ članovi dobivaju 3 igre mjesečno. Za PS5 to će biti zabavni Maneater za PS5 s grafičkom nadogradnjom. Kao morski pas radit ćemo kaos na plažama i priobaljima u 4K rezoluciji i 60 FPS-a. Maneater nije dostupan za PS4 igrače.

I dok Maneater neće moći igrati PS4 igrači, na starim i novim konzolama moći će se igrati druge dvije igre. Greedfall je open-world RPG koji je obilježio 2019. godinu iznenađujućom razinom kvalitete i tako sebe zacrtao na kartu ozbiljnih igrača gaming industrije. Filip je imao većinski pozitivne dojmove u FFA recenziji.

Treća i posljednja besplatna PlayStation Plus igra u siječnju 2021. godine je Shadow of the Tomb Raider kojeg su mnogi zazivali već duže vremena. SotTR zaokružio je priču započetu 2013. godine, a ako ste već neko vrijeme PS+ pretplatnik sada u libraryju imate sve tri nove Tomb Raider igre.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano