Vijesti

PlayStation Plus Premium na PC-ju još uvijek nije dostupan u Hrvatskoj

Iako smo ugodno iznenađeni kvalitetom streaminga PS1, 2 i 3 klasika te PS4 igara na kvalitetnoj optičkoj konekciji, unatoč tomu što je sada ono dostupno u Hrvatskoj, igre se još uvijek ne mogu streamati na PC-ju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, dok na PS4 i PS5 konzolama stvar ugodno radi, na PC aplikaciji iskače “Country Not Supported” poruka. Od Sonyja saznajemo kako Premium na PC-ju u Hrvatskoj još uvijek nije dostupan. Nije dostupan ni u ostalim zemljama koje su od prošle srijede dobile pristup igranju iz clouda (nekadašnji PS Now), a Sony zasad tek poručuje “kako će biti podržano u nekoj od narednih ažuriranja”.

Nema upozorenja

S druge strane, igrači na PC-ju uredno mogu platiti Premium pretplatu, dok na stranicama PS trgovine, kako na desktopu tako ni na konzoli, nigdje ne stoji upozorenje da usluga neće raditi na PC-ju.

Dakle, ako ste PC igrač te biste igrali neki od preko 450 PlayStation naslova dostupnih kroz PS Plus Premium streaming opciju, zasad pretplata za vas nema previše smisla.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano