Vijesti

PlayStation Plus s novom promocijom nikad nije bio jeftiniji. Ali samo za neke

Povodom blagdana Sony je odlučio počastiti igrače jeftinijim PlayStation Plus pretplatama. Možda i po najmanjoj cijeni uopće, ali uz dva uvjeta:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  1. Ne smijete imati aktivnu PlayStation Plus pretplatu
  2. Ne smijete u nekom periodu (ne znamo točno kojem) igrati PS+ igre s računa nekog drugog pretplatnika na vašoj konzoli

Ako ste ispunili oba uvjeta, onda vas čeka nekoliko atraktivnih popusta. Bazna, godišnja Essential PS+ pretplata snižena je za čak 50%, na samo 218 kuna, što je iznos koji ne pamtimo u posljednjih nekoliko godina.

Nudi se i 30% popusta za Extra PS+ pretplatu za 510kn umjesto 730 kuna te Premium za 25% i 655kn umjesto 875 kuna. Ova atraktivna ponuda završava u utorak 20. 12. te se vjerojatno neće ponoviti do blagdana iduće godine.

Što ima na PlayStation Plusu?

Essential razred pretplate ovog mjeseca donio je Mass Effect Legendary Edition, Biomutant i Divine Knockout. Essential i Premium pretplatnici prošli mjesec dobili su remasterirani Skyrim, Rainbow Six Soege, The Division 2 te Ratchet & Clank klasike, a danas očekujemo najavu novog vala Extra i Premium naslova.

Apsolutno sve aktualne Essential, Extra i Premium igre pronađite na našoj listi ovdje.

Povezano