Vijesti

PlayStation Portal već je rasprodan u Japanu

Mobilni uređaj PlayStation Portal izlazi u studenome po cijeni od 220 eura. Bit će sposoban isključivo streamati igre s PS5 preko WiFi-a, što efektivno omogućuje igranje u pokretu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sony tvrdi kako će iskustvo igranja biti slično klasičnom bez kašnjenja odziva i sličnog, ali ipak preporučuje ograničavanje unutar vlastita četiri zida. Ne podržava mobilne mreže, a spajanje na neku vanjsku mrežu utjecalo bi na kvalitetu igranja, a prvenstveno na odziv kontrola.

U javnosti se stvorila atmosfera potpuno promašenog uređaja, osobito jer ne može pokretati igre iz clouda. Ne pomaže mu ni izostanak Bluetootha, međutim, jedno tržište tradicionalno jako voli igranje u mobilnom formatu.

PlayStation Portal je u Japanu već sada rasprodan. Zaliha prednarudžbi više nema u nijednoj trgovini i tražit će se primjerak više. Istovremeno, prednarudžbe u Hrvatskoj još uvijek nisu krenule, a izlazak se očekuje 15. 11.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano