Vijesti

PlayStation priprema rivala za Game Pass

Šef PlayStationa Jim Ryan proteklih nekoliko mjeseci u nekoliko navrata se osvrtao na Game Pass. Ponavljao je tako kako je to model koji za Sony nije održiv, budući da si ne mogu priuštiti pokriti gubitke koji bi nastajali sa stavljanjem igara budžeta preko 100 milijuna dolara unutar pretplate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Microsoft to može jer imaju praktički neograničen novac, međutim, Jim Ryan nikada nije bio izričito protiv sličnog sustava pretplate umanjenog za AAA ekskluzive na launchu. Sony uz to ima i PlayStation Now – sličan servis koji (još) nije prilagođen masama te nije ni dostupan kod nas (kao ni u većini svijeta). Ryan je u novom intervjuu za ruski TASS, upitan kako će PlayStation odgovoriti na Game Pass odgovorio ovo: “imamo novosti po tom pitanju, ali nismo ih spremni otkriti već danas“.

Dakle, Sony priprema rivala Game Passu. Hoće li to biti poboljšani PS Now, hoće li to biti nadograđeni PS Collection, hoće li to biti potpuno nova pretplata…? To ćemo tek vidjeti, ali čim Jim Ryan pruža ovakve, konkretnije odgovore, to znači kako je i službena najava blizu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano