Vijesti

PlayStation trofeji dobili su velike promjene: Praćenje napretka i novi leveli

Noćas smo dobili prve velike promjene kod PlayStation trofeja posljednjih 4-5 godina. Trophy hunteri doći će na svoje.

Maksimalni Trophy level sada umjesto 100 iznosi 999. To ne znači da je samo podignut na 10 puta veću brojku. Promijenjeno i bodovanje pojedinačnih trofeja, a zatim je iznova izračunat novi ukupni level. Kako su na PS Blogu dali za primjer, ako ste ranije bili na 12. Trophy levelu, sada ćete biti negdje oko 200.

S Trophy levelom oko 200 vaš ukupni level bit će označen broncom, do 599 bit će srebrni Trophy level, do 998 zlatni, a samo najbolji trophy hunteri imat će platinastu Trophy ikonu na maksimalnom levelu 999. Prvih 300 trophy levela prebacit ćete relativno lako, a zatim svaka nova razina donosi veće uvjete za napredak. Baš poput klasičnog leveliranja u igrama.

Novi dizajn Trophy level ikona i novo rangiranje

Osim novog rangiranja Trophy level ikone dobile su blaga osvježenja, a čitavi sistem jednako će vrijediti i na PlayStationu 5.

Prvo je potvrđeno praćenje napretka pojedinačnih trofeja, pa uklonjeno

I za kraj jedna zbunjoza. Dok na engleskoj verziji PS Bloga nije bilo riječi o traćenju napretka pojedinog trofeja, na francuskoj verziji Bloga prilično detaljno je opisano kako će ono funkcionirati. A zatim je iz nekog razloga uklonjeno.

“Koliko ste blizu osvajanja to zlatnog trofeja? Provjerite što još trebate napravite prije nego što čujete taj legendarni “ding” zvuk s našim novim Trophy tracking sistemom na PS5!”, pisalo je na francuskom PS Blogu prije nego što je uklonjeno. Zašto je uklonjeno? Nitko ne zna, ali nedvosmislenu potvrdu dobili smo svi u novom PlayStation promotivnom mailu.

Dakle, pratit ćemo napredak pojedinačnih trofeja. Ali samo na PS5 i samo u podržanim igrama. Vjerujemo kako će to biti gotovo sve igre.

Kako vam se sviđaju nove promjene i koji Trophy level ste sada?

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close