Vijesti

PlayStation trofeji dobili su velike promjene: Praćenje napretka i novi leveli

Noćas smo dobili prve velike promjene kod PlayStation trofeja posljednjih 4-5 godina. Trophy hunteri doći će na svoje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maksimalni Trophy level sada umjesto 100 iznosi 999. To ne znači da je samo podignut na 10 puta veću brojku. Promijenjeno i bodovanje pojedinačnih trofeja, a zatim je iznova izračunat novi ukupni level. Kako su na PS Blogu dali za primjer, ako ste ranije bili na 12. Trophy levelu, sada ćete biti negdje oko 200.

S Trophy levelom oko 200 vaš ukupni level bit će označen broncom, do 599 bit će srebrni Trophy level, do 998 zlatni, a samo najbolji trophy hunteri imat će platinastu Trophy ikonu na maksimalnom levelu 999. Prvih 300 trophy levela prebacit ćete relativno lako, a zatim svaka nova razina donosi veće uvjete za napredak. Baš poput klasičnog leveliranja u igrama.

Novi dizajn Trophy level ikona i novo rangiranje

Osim novog rangiranja Trophy level ikone dobile su blaga osvježenja, a čitavi sistem jednako će vrijediti i na PlayStationu 5.

Prvo je potvrđeno praćenje napretka pojedinačnih trofeja, pa uklonjeno

I za kraj jedna zbunjoza. Dok na engleskoj verziji PS Bloga nije bilo riječi o traćenju napretka pojedinog trofeja, na francuskoj verziji Bloga prilično detaljno je opisano kako će ono funkcionirati. A zatim je iz nekog razloga uklonjeno.

“Koliko ste blizu osvajanja to zlatnog trofeja? Provjerite što još trebate napravite prije nego što čujete taj legendarni “ding” zvuk s našim novim Trophy tracking sistemom na PS5!”, pisalo je na francuskom PS Blogu prije nego što je uklonjeno. Zašto je uklonjeno? Nitko ne zna, ali nedvosmislenu potvrdu dobili smo svi u novom PlayStation promotivnom mailu.

Dakle, pratit ćemo napredak pojedinačnih trofeja. Ali samo na PS5 i samo u podržanim igrama. Vjerujemo kako će to biti gotovo sve igre.

Kako vam se sviđaju nove promjene i koji Trophy level ste sada?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano