Vijesti

Počeo je novi Steam Next Fest sa stotinama demoa

Steam Next Fest definitivno je nešto najbolje što se ustalilo u gaming industriji. Tri puta godišnje, Steam na tjedan dana preplave demo verzije većih i manjih igara, a najnoviji festival traje do idućeg ponedjeljka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na raspolaganju su stotine igara, a narednih tjedan dana igrači će imati priliku pobliže popričati s omiljenim developerima te se upoznati s njihovim radom. Brojni nude i popuste na svoje igre te popuste na prednarudžbe drugih igara. Sjajna je ovo prilika da se upoznate s igrom ili žanrom kojeg možda ne preferirate. Ne biste bili prvi koji će na ovaj način otkriti novu omiljenu igru.

A kada smo kod demoa, nekoliko dana uoči Steam Next Festa domaći Croteam izdao je demo za nadolazeći The Talos Principle 2.

Novi Steam Next Fest zakazan je za veljaču iduće godine, a ovaj završava u ponedjeljak u 19 sati. Što se tiče promocija na Steamu, 26. 10. uslijedit će Steam Scream Fest s naslovima horor tematike, a dvije najveće godišnje rasprodaje igara, jesenska i zimska, zakazane su u tjednima od 21. 11. i 21. 12.

Povezano