Vijesti

Pogledajte direktnu usporedbu kadrova The Last of Us TV serije s igrama

Jučer je povodom tzv. The Last of Us Dana objavljen prvi, dugo očekivani trailer iz The Last of Us TV serije. Budući da je Naughty Dog usko surađivao s HBO-om, ne čudi to što izgleda prilično vjerno igrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iluziju gotovo savršene TV adaptacije razbija tek Bella Ramsey kao Ellie, koja izgledom znatno odstupa omiljene nam junakinje, ali ipak ćemo joj pružiti priliku da nas osvoji dobrom izvedbom.

Sve drugo izgleda jako dobro, a nismo trebali dugo čekati da netko napravi direktnu usporedbu kadrova iz TV serije s onima u igrama. Najdetaljniju usporedbu napravio je Youtuber ElAnalistaDeBits, a kreatori su otišli toliko daleko da su, primjerice, Joelu probili iste rupe na satu kao što su bile u igri.

ffa anketa

Jeste li zadovoljni prvim trailerom za The Last of Us TV seriju?

  • Da 84%
  • Ne 16%
Hvala ti 🎉

Oduševljavaju i vjerno preneseni clickeri, koji su zasad jedini prikazani “mrtvi” neprijatelji seriji, sviđaju nam se identično porušeni neboderi u Bostonu. Osam minuta dugu usporedbu pogledajte ispod, a TV seriju gledat ćete negdje u 2023. na HBO Maxu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano