Vijesti

Pogledajte isječak iz Netflixove Resident Evil serije; glavni glumac nije znao da postoji igra

Kada smo prenosili prvi trailer za Netflixovu Resident Evil TV seriju, zaključili smo kako ona veze nema s TV serijama, što je zaključak koji vrijedi i nakon odgledanog novog isječka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči premijere prvih 8 epizoda u četvrtak 14. 7. Netflix je jednominutnim isječkom poželio demonstrirati horde zombija, što je izgleda selling point njihove interpretacije Resident Evila. Koja, ako ništa drugo, ima priliku postati jako dobra zombi serija poput The Walking Deada za mase, ali ne i fanove igara.

Glavni glumac nije upoznat s igrama

O povezanosti TV serije i Capcomovog serijala najbolje govore izjave koje je glavni glumac dao za PC Gamer. Naime, dok mu nisu pristupili za snimanje TV serije Lance Reddick kaže da nije imao pojma kako je bazirana na videoigri.

Smatra kako mu je poznavanje igara osobno nebitno, nije razmišljao o tome da mora glumiti već ranije etabliranog lika. “Samo sam pokušavao oživjeti ono što mi je pisalo na papiru”, pojasnio je.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano