Vijesti

Pogledajte kako GTA 5 izgleda na PS5 u 4K i s ray tracingom

Ostao je još samo jedan dan prije nego što će GTA 5 nativno izaći i na trećoj generaciji konzola. Ako živite u Novom Zelandu ili Australiji, vama je već 15. 3., šo znači da već igrate GTA 5 na PS5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fidelity mod u nativnih 4K i 30 FPS-a s ray tracingom.

Tako je internet već prepun gameplay prikaza za PlayStation 5 i to u sva tri moda. Jedan od njih se izvodi u nativnih 4K , 30 FPS-a i s ray tracingom, te ne izgleda loše, ali količina pop-ina je primjetna. S druge strane, veći nivo kvalitete grafičkog prikaza je također primjetan. Sve izgleda detaljnije i bolje.

Performance mode se čini najboljim

Performance mod s dinamičnom 4K rezolucijom, 60 FPS-a i smanjenim ray tracing efektima izgleda kao dobar kompromis te ujedno i najbolji način za igranje ove igre koja će se, uopće ne sumnjamo, prodati u milijunima komada i na novim konzolama.

Performance mod u 4K i 60 FPS-a.

Kod nas GTA 5 izlazi danas točno u ponoć, a cijene će prva tri mjeseca biti izrazito popularne. A posebno to vrijedi za igrače na PS5, koji će GTA 5 za PS5 moći kupiti za samo 75 kuna. Ako vas story mod uopće ne zanima, onda nećete potrošiti ni kune, budući da je GTA Online besplatan za sve one koji ga preuzmu do 15. 6.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano