VijestiZanimljivosti

Pogledajte kako je glumac videom iz garaže osvojio ulogu Kratosa u God of Waru

Kada pričamo o Kratosu u PS4/5 eri God of Wara, Christopher Judge je čovjek koji nam pada na um zahvaljujući maestralnoj naraciji. Međutim, jedan drugi glumac Kratosu je pružio stas i mišiće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je glumac Eric Jacobus, on je u mocap studiju izvodio poteze koje danas dirigiramo na kontroleru. I Judge i Jacobus imali su audicije za svoje uloge, međutim, Jacobusova je izgledala nešto drugačije. Morao je snimiti video gdje zamišlja i izvodi Kratosove fizičke poteze.

Ekipa iz Santa Monice zamijetila ga je na Youtubeu gdje je izvodio poteze Tekkena (pogledajte kako je skinuo Jina Kazamu). Zamolili su ga da nešto slično snimi i za Kratosa, oduševio je, a zatim je pozvan na audiciju uživo te u konačnici i dobio ulogu. Kako je izgledao audicijski video pogledajte ispod. Čak je demonstrirao i poteze sa sjekirom te komadanje neprijatelja.

Jacobus je na kraju snimao i za druge likove poput Baldura i Modia, a svoj obol dao je i likovima u Ragnaroku kojeg igramo na PS4 i PS5 9. 11. ove godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano