Vijesti

Pogledajte kako je Perkza zatekao potres usred streama

Razoran potres magnitude 6.4 po Richteru jučer je pogodio Petrinju, Sisak, Glinu i okolicu s katastrofalnim ljudskim i infrastrukturnim posljedicama, a nas iz okolnih gradova i mjesta ostavio je s mentalnim ožiljcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok domaćim internetom kruže video reakcije potresa iz različitih kuteva, pažnju svjetske esport javnosti zaokupila je reakcija našeg najpopularnijeg esport igrača. Luku Perkovića Perkza potres je zatekao dok je streamao League of Legends. I ako možemo primijetiti, čovjek je sasvim pribrano i profesionalno odreagirao dok se sve oko njega strašno treslo. Ako vam se video ispod ne učitava, isječak možete pogledati na Twitchu ovdje.

Perkz je, čini nam se, bio u Zagrebu kod svoje obitelji, a kako je kasnije na Twitteru napisao za ovo je njega prvi snažniji potres kojeg je doživio dosad. Luka je pokušao nastaviti meč do kraja, ali vidno potresen i zabrinut za svoje najbliže napustio je meč i prekinuo stream.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano