Vijesti

Pogledajte kako je trebao izgledati otkazani Scarface 2

Možda nije stekao kultni status poput GTA 3 i Vice Cityja, ali Scarface koji je izašao u svitanje PS2 generacije svakako je stekao svoje poklonike, a jako fino se igra i danas. Unatoč pozitivnim dojmovima, nastavak se nikad nije dogodio. Ali mogao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Youtube je isplivao concept art planiranog nastavka. Scarface i Tony Montana trebali su se preseliti u Las Vegas na PS3 i X360, a razvoj je ponovno trebao voditi danas ugašeni razvojni studio Radical Entertainment. Međutim, projekt je započet i ugašen 2009., a studio se posvetio svojem tadašnjem herojskom hitu Prototype.

Zanimljivost: Iako je Tony Montana modeliran prema Al Pacinu iz filma u 1983., glas mu je pružio glasovni glumac André Sogliuzzo. Naime, 20 godina poslije filma glas Al Pacina se promijenio, a producenti su željeli izvedbu što sličnijoj onoj iz filma. Sogliuzzu je odabrao Al Pacino osobno.

Zanimljivost #2: Al Pacino je odbio pružiti privolu da se pojavi u Godfather igri Electronic Artsa kao Michael. Njegova vlastita želja je bila sudjelovati isključivo u Scarface igri.

Ako je suditi prema slikama, Tony je trebao ući u što drugo nego u kasino biznis, a uopće ne sumnjamo da bi napucavanje iz trećeg lica bilo izvedeno u najmanju ruku brutalno dobro kao u originalu. Scarface 2 vjerojatno nećemo nikad zaigrati, a kako je trebao izgledati pogledajte ispod.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano