Vijesti

Pogledajte kako Mark Wahlberg i Tom Holland izgledaju kao Sully i Nate u prvom Uncharted traileru

Ažuriranje vijesti 16:00
Sony je pustio čitavi trailer u punoj kvaliteti. Film bi trebao pratiti mladog Nathana Drakea, ali kao što vidimo, radnja će i s kasnijim događajima iz igara. Uncharted film je prvi u nizu projekata novooformljenog PlayStation Productions studija, a koji će nastaviti adaptirati najveće PS hitove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stara vijest:
U očajno lošoj kvaliteti, snimano offscreen krumpirom na internet je procurio trailer za Uncharted film. Preporučamo ga ne gledati jer pitanje je trenutka kada će Sony izbaciti pravu stvar u visokoj kvaliteti.

Ali ako vas ipak zanima o čemu se radi i kako izgleda, imamo jednu vijest za vas. Film je očito rađen po, prema mnogima najmanje odličnom Unchartedu. Trailerom dominira sad već kultna scena rušenja aviona iz Uncharteda 3.

U nekoliko scena Tom Holland kao Nathan Drake čak i izgleda simpatično, makar će on, uvjereni smo, više sjesti publici koja dosad nije igrala igre. Snimanje filma završeno je još prije godinu dana, međutim, njegov izlazak u kina nekoliko puta je prolongiran zbog korone. Ako se ona ponovno ne zakomplicira, u kinima ga gledamo od 18. 2.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano