VijestiZanimljivosti

Pogledajte kako se Lamar i Franklin iz GTA V roastaju u pravom životu

Legendarna scena iz GTA V gdje se Lamar izruguje Franklinovoj frizuri ovih dana mogla bi steći kultni status poput isječaka iz San Andreasa gdje Big Smoke naručuje hranu ili gdje CJ-u pobjegne je*eni vlak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što se scena iz GTA V gdje Lamar roasta Franklina ponovno počela širiti internetom, vrhunac meme vala ostvarili su glumci koji su pružili glasove likovima. Shawn Fonteno je Franklin, a Slink Johnson je Lamar. Potpuno su je rekreirali čitavu scenu. Od položaja kamera pa sve do mimike.

Koliko vjerno je rekreirana scena bit će vam jasno kada pogledate direktnu usporedbu s igrom ovdje. A lI ovo neće biti kraj suradnje legendarnog para iz GTA V. Naime, narednih tjedana objavljivat će još klipova usporedbi sa scenama iz igre, uspoređivat će lokacije iz Los Santosa i pravog Los Angelesa, a nadamo se kako će otkriti i pokoju sočnu tajnu iz najprodavanije AAA igre svih vremena.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano