Vijesti

Pogledajte koliko bolje izgleda Observer System Redux na next-gen konzolama u odnosu na verziju iz 2017. godine

Observer System je igra koja je originalno izašla 2017. godine i kao što smo ranije pisali već – pokupila je jako dobre ocjene publike i kritike. Igra je smještena u cyberpunk budućnost gdje igramo u ulozi detektiva (budućnosti) koji rješava slučaj ubojstva. Iza svega se krije puno veća slika ispunjena mračnim tajnama svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već od ranije znamo da će na next-gen konzolama igra donijeti sva čuda moderne tehnologije koja su do sada bila rezervirana samo za najskuplja PC računala (nativna 4K rezolucija, 60FPS-a, HDR, ray-tracing, volumetrično osvjetljenje, 4K teksture i tko zna što još ne).

Koliko igra izgleda bolje na next-gen konzolama možete vidjeti u novom gameplayu traileru. Zaista je riječ o prilično velikoj vizualnoj nadogradnji i moramo reći da jedva čekamo isprobati Redux verziju koju bismo trebali igrati na lunchu nove generacije konzola.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano