Vijesti

Pogledajte nadograđenu borbu u God of War Ragnaroku

Urednici Game Informera dobili su ekskluzivnu priliku iz prve ruke se upoznati s God of War Ragnarokom, a produkt toga je novi gameplay prikz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako ne osobito opsežan, video prikazuje nove sposobnosti Leviathana i Blades of Chaosa. Pritisak na trokut puni ih vatrom ili ledom koji rade dodatnu štetu neprijateljima. Prikazan je i Stonewall Shield koji primljene udarce pretvara u kinetičku energiju koja zatim može lansirati neprijatelje u zrak.

Za to vrijeme nešto zreliji Atreus asistira iz daljine lukom i strijelom. Atreus može rušiti strukture na neprijatelje, međutim, Kratos ipak više oduševljava borbom koju bismo najbolje opisali agresivnijom i vertikalnijom nego u originalu.

God of War Ragnarok igramo od 9. 11. na PS4 i PS5, a suradnja Santa Monice i Game Informera će u narednim danima rezultirati još pokojim gameplay prikazom.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano