Vijesti

Pogledajte ovaj lebdeći Xbox kontroler napravljen povodom izlaska Dune 2 filma

Ususret filmu Dune: Part Two čija premijera je zakazana za početak ožujka, Microsoft i Warner Bros dogovorili su veliku promotivnu suradnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultat iste već je tu, pa je Microsoft Flight Simulator u novom ažuriranju prvi put otišao s planeta Zemlje, i to na fiktivni planet Arrakis gdje igrači mogu upravljati letjelicom Ornithopter, i to u svojem najboljem izdanju s visokim ubrzanjem i još većim brzinama.

Tu su i nove misije uključujući vremenske utrke te misiju spašavanja koja uključuje Duneu svojstvenu pješčanu oluju.

Druga faza velike suradnje rezultirala je novom verzijom Xbox kontrolera na fensi “lebdećem” stalku, a koju će popratiti Series S konzola u bojama Dunea. Nažalost, nijedno od tog dvoje neće doći u slobodnu prodaju, ali zato možete upasti u bubanj za izvlačenje podjelom ovog X posta.

Zapravo ne možete, budući da Microsoft još uvijek ne podržava Xbox u Hrvatskoj, ali ako se nalazite u nekoj od podržanih zemalja, onda svakako dajte.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano