Vijesti

Pogledajte prve kadrove Gran Turismo filma. Zvukovi i kutovi kamere kao da su preuzeti iz igara

Od kad je najavljen, nismo imali pojma kako bi mogao izgledati jedan Gran Turismo film. Sada možemo zaključiti – izgleda točno poput Gran Turismo igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bijesni automobili na različitim trkaćim stazama i fiksirani položaji kamere iza automobila kao da su preuzeti iz igara. Iz tog konteksta Gran Turismo film je iznimno dosljedan videoigrama te izgleda (i zvuči) fantastično.

U fokusu prvog prikaza su kadrovi sa staze, međutim, glumci i režiseri navode da će Gran Turismo biti akcijski film s ljubavnom pričom i dramom. Sve to prema istinitim događajima, pa nam preostaje za vidjeti kako će se elementi ljubavne drame uklopiti s trkaćim dijelovima koji su, to je očito, jako dobro pogođeni.

“Osjećat ćete se kao da ste usred utrke”, dodaje David Harbour, šerif iz Stranger Thingsa koji u Gran Turismo filmu nosi jednu od naslovnih uloga. Neki kvalitetu kamere uspoređuju s Top Gun Maverickom, filmom koji je sjajno odradio kadrove iz aviona, pa ako sličan uspjeh ostvari i Gran Turismo film, bit će to jedno jako dobro kino iskustvo. Bez obzira na kvalitetu priče.

Povezano