Vijesti

Pogodite kojeg bossa u Elden Ringu smo najviše puta pokušali pobijediti

Prošli mjesec From Software i Bandai Namco proslavili su prvi rođendan Elden Ringa najavom nove ekspanzije, a sada su podijelili zanimljive statistike proizašle iz prvih 365 dana Elden Ringa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maleniu smo pokušali ubiti čak 329 milijuna puta, što je čini “najpopularnijim” bossom. Prati je Margit s 281 milijuna pokušaja te Tree Sentinel s 277 milijuna puta. Sve zajedno, kada biste zbrojili sve dvoboje (ponekad i troboje), došli biste do brojke o 5,9 milijardi zabavnih pokušaja.

Većina od 5,9 milijardi pokušaja završili su, znamo kako – sa smrću, kojih je sveukupno od svih mogućih prijetnji u Elden Ringu zabilježeno preko 9 milijardi. Zanimljivo, čak 14% pogibelji proizašlo je od padova.

Sve ostale statistike možete pogledati na stranici izdavača ovdje. Uključujući i onu najbitniju – prosječnu ocjenu od čak 96% na Metacriticu. Za sve je iznimno bitna i brojka prodaje, koja je prebacila 20 milijuna. Taj broj će još rasti kada kasnije ove godine izađe prva velika ekspanzija za Elden Ring.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano