Vijesti

Pojavile su se slike navodnog novog PSP-a

Otkako smo ušli u zadnjih 48 sati prije Sonyeve prezentacije – internet je poludio. Hype je prevelik, tu su svakojaka nagađanja sve od novog Infamousa pa do potpuno novih IP-a. U brdu silnih nagađanja našla se je još jedna glasina – Sony navodno priprema novu PSP (PlayStation Portable) konzolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Daniel s ZONEofTECH-a jednog od najpopularnijih Youtube tech kanala (1,2 milijuna pretplatnika) primio je slike od ispod, pa ih objavio na Twitteru.

Ono što upada u oko nešto kod druge slike po redu. Zapazit ćete poleđinu PSP-a napravljenu istim, sitnim znakovima kao i novi kontroleri za PlayStation 5.

Tko god da je radio koncept ili je genijalan ili doista ima točnu informaciju. Zapravo se ne bismo čudili ako su glasine o novom PSP-u istinite (bez obzira što bude od ovih slika koje su vjerojatno fejk), budući da je Sony potpuno nenadano ove godine prekinuo podršku za PlayStation Vitu.

A da je potreba za prijenosnom konzolom golema, Nintendo ukazuje svakim danom. Uostalom, pokazao je to i Steam najavom Deck prijenosne konzole. Ostaje nam pričekati još dan i po’ do PlayStation Showcasea!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano