Vijesti

Pokémon Legends: Arceus dobio je gameplay prikaz, pogledajte kako izgleda borba u realnom vremenu

Pokémon Presents prezentacija je iza nas i donijela je neke od najuzbuljivijih novosti za sve Pokémon fanove unatrag nekoliko godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokémon Legends: Arceus po svemu prikazanom bit će jedna od najbitnijih i najvećih Pokémon igara desetljeća. Arceus smo dosad po prezentaciji uspoređivali s Breath of the Wild, ali sada nam se čini bliže Monster Hunteru. Kako po prezentaciji, tako i po gameplayu.

Open world akcijski RPG Arceus vodi nas u Sinnoh regiju u vremensko razdoblje koje podsjeća na drevni Japan. Dakle, radnja se odvija daleko prije događaja u drugim Pokemon igrama, a kao igraču zadatak će nam biti s drugim istraživačima istraživati Pokémone i sastaviti prvi Pokédex u povijesti.

Jubalife Village bit će centralna baza iz koje ćemo kretati na ekspedicije, skupljati i craftati zalihe, boriti se i obilježavati Pokémone, a neke od njih ćemo moći i jahati baš poput monstera u Monster Hunteru. Usporedbe s MH su neizbježne, posebno sa Storiesom za Nintendo Switch.

Nama najbitnije od svega – borbe s Pokémonima odvijat će se u realnom vremenu po prvi put u velikoj Pokémon igri, a kada smo kod debija, po prvi put će i traineri biti u pravoj pravcatoj opasnosti, primat će štetu i gubiti živote. Pogledajte gameplay trailer. Izgleda fantastično, a koliko je dobar saznat ćemo 28. 1. 2022.!

Povezano