Vijesti

Police Simulator: Patrol Officers je policijski GTA i jako je popularan

Nizu apsurdnih simulatora na Steamu pridružio se još jedan koji će, izgleda, svoje mjesto pronaći među onima koji su barem na kratko vrijeme uživali globalnu popularnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemački razvojni studio Aesir Interactive dosad se nije istaknuo po ničem osim po opskurnim igricama i curicama koje jašu konje, međutim, Police Simulator: Patrol Officers pronašao se u vrhu ljestvica najprodavanijih igara. Tako je svoje mjesto zauzeo odmah pored Modern Warfarea 2, FIFA-e 23, GTA 5, Red Dead Redemptiona 2 na Microsoft Storeu. Pri vrhu je i na Steamovoj Top Sellers ljestvici.

Impulsegamer uz ocjenu 90 hvali opsežne gameplay mehanike te navodi da se Police Simulator igra poput GTA na strani zakona, što je prilično zabavno, zaključuju. A upravo to je ovaj naslov – svojevrsni policijski GTA. Imate na raspolaganju čitav jedan grad koji pod vas postavlja nezakonite izazove. U početku ćete pisati kazne te preusmjeravati promet, a kasnije ganjati dilere sumnjivim uličicama ili zaustavljati oružane pljačke.

Na Steamu Police Simulator preporučuje preko 85% igrača, izdvajaju bugove i poneke tehničke poteškoće, a zajedno sa svim prednostima i nedostatcima ovaj policijski simulator dostupan je i na PS4/5 te XSX/S/One.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra