Vijesti

Ponajbolji Final Fantasy dobiva animiranu seriju

Umjesto remastera ili remakea, Square-Enix je odobrio produkciju animirane serije Final Fantasyja IX.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon nekoliko animiniranih filmova upitnog uspjeha, red je na animiranim serijalama iz Final Fantasy serijala. Square-Enix je naučio na svojim greškama te će ovaj put “samo” sudjelovati u financiranju i produkciji serije. Neuspjeh filmova se umalo obio kompaniji o glavu i doveo ih u iznimno tešku financijsku situaciju prije dvadesetak godina.

Francuski Cyber Group Studios je odabrao upravo deveti nastavak popularnog Final Fantasy serijala zbog puno “lakše” tematike, s obzirom da su ciljana publika animiranog serijala djeca do 13 godina. Vjerujem kako će ovu seriju pogledati i pokoje odraslije “dijete” i nekoliko puta starije od ciljane dobi.

Predprodukcija je u tijeku te se iz pariškog studija nadaju kako će do kraja ove godine ili najkasnije početkom sljedeće krenuti sa punom produkcijom serije. Uz kreaciju serije, parižani će hendlati odabir partnera koji će emitirati seriju, kao i proizvodnju te distribuciju licenciranih popratnih proizvoda. Možemo očekivati svježu liniju postera, plišanaca, figura, privjesaka i čega sve ne. Final Fantasy serijal je oduvijek bio iznimno prolodno tlo za memorabiliju te ista iz animirane serije neće biti iznimka.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano