Vijesti

Ponovno se priča o odgodi God of War Ragnaroka za 2023.

Ako ste mislili da je lipanj po pitanju vremenske prognoze prevrtljivi mjesec, bacite oko na gaming portale za definiciju prevrtljivosti. U posljednjih nekoliko dana God of War Ragnaroku se nekoliko puta etiketirao pa brisao datum izlaska za ovu godinu, a samo u ovom tekstu napravit će to još barem nekoliko puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, jučer je novinar s inače relativno pouzdanog španjolskog sitea Gamereactor pisao kako su mu “iz različitih europskih izvora” potvrdili odgodu Ragnaroka za 2023. Vijest su prenijeli gotovo svi svjetski mediji, međutim, nitko nije uspio dobiti potvrdu. Pa ni Jason Schreier kojem se prvom idu provjeriti ovakvi navodi.

“Raspitat ću se”, napisao je jučer navečer, pa se vratio za 20-ak minuta. “Teško je dokazati suprotno, ali Netko Tko Bi Znao Iz Prve Ruke mi je upravo rekao kako nije čuo ništa o odgodi u 2023, a isto mi je poručila i još jedna osoba”, ukazao se Schreier na Reseteri.

Dakle, God of War Ragnarok je možda odgođen, ali baš i nije. Pametniji bismo mogli biti danas u 20 sati za kada je zakazana središnja Summer Game Fest prezentacija, a na kojoj će sudjelovati i PlayStation.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano