Vijesti

Popularnoj kreatorici i scenaristici God of Wara pokušavaju smjestiti otkaz zbog Starfielda

Nekoć novinarka te najpopularnija gaming kreatorica Alanah Pearce danas je scenaristica u Santa Monica studiju s iskustvom pisanja za God of War Ragnarok. Kao djelom PlayStation Studiosa, i danas popularna Alanah često se pronađe na udaru kritika, često fanboyske prirode, a iznimka nije ni Starfield.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nakon što se usudila streamati igru konkurentske platforme, Alanah je, tražeći momentalni otkaz, napalo stotine trolova. Odlučila se obratiti video porukom jer, kako kaže, to se događa prečesto i sad je već teško ignorirati. U videu imena “pokušavaju mi srediti otkaz zbog Starfielda” pojasnila je kako baš svi igraju Bethesdinu Xbox ekskluzivu te nije neobično da oko bace i vodeći čelnici PlayStationa.

Kreator God of Wara Cory Barlog baš joj je netom uoči snimanja videa potvrdio kako se radi o dobroj igri (njemu utoliko zanimljivoj jer i sam radi na nečem svemirskom, potpuno novom IP-u). Sigurno ga igra i šef PS Studiosa Hermen Hulst, poručila je. Kaže da konzolaški ratovi u industriji ne postoje, budući da developeri često mijenjaju timove te imaju prijatelje u različitim kompanijama, pa su zahtjevi fanboya tim bizarniji.

Dok je danas aktivno uključena u gaming industriju, i to u plavom taboru, Alanah i dalje, premda rjeđe, stvara sadržaj i komentira opća zbivanja u videoigrama na društvenim mrežama. Njezin Youtube kanal broji 600 tisuća pratitelja, a najpopularniji video u posljednje vrijeme joj je onaj u kojem leti 7 sati između dva planeta u Starfieldu.

Igra

Povezano