Vijesti

Popularnost igre Among Us svakim danom je sve veća

Among Us djelo je indie razvojnog studija InnerSloth kojeg čini samo troje ljudi. Iako je igra ugledala svijetlo dana još 2018., tek je sredinom svibnja stekla veću popularnost. Broj igrača je svakim danom sve veći, a statistika pokazuje kako je Among Us među najpopularnijim igrama na Steamu. Fascinantan uspjeh za tako malenu igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednje brojke zaista su impresivne – 388 385 igrača je optuživalo jedno druge 20. rujna. Broj je to koji premašuje gigante kao što su Rainbow Six Seige i GTA V. Uspjeh je još veći kad se uzme u obzir činjenica da je u travnju Among Us prosječno igralo tristotinjak igrača dnevno.

Izvor: Steam Charts

Popularnost se gotovo sigurno može pripisati trenutnoj pandemiji, kao i velikom broju popularnih streamera koji već danima zabavljaju publiku igrajući ovu simpatičnu igru. Tko je uljez? Laže li me najbolji prijatelj? Koga ću prvog ubiti? Pitanja su koja će se svatko zapitati u igri gdje se napetost može rezati nožem, a iza svakog kutka vreba potencijalni neprijatelj.

Neke od vas Among Us bi mogao podsjetiti na kultni film Johna Carpentera – The Thing. “Someone in this camp ain’t what he appears to be”, citat je iz filma koji se može savršeno uklopiti u igru.

Igrajte s nama u privatnom lobbyju

Popularni Among Us može se naći na Steamu za 3,99 eura, a dostupna je i mobilna verzija koja se ne plaća. Dobra je vijest kako postoji cross-play između te dvije platforme i gotovo ništa vas ne sprječava da krenete s optuživanjem. Neka bolji lažov pobijedi.

Javite nam se u komentarima za pokoju igru s FFA ekipom u privatnom lobbyju. Igramo na PC-ju, igramo na mobitelima, igramo crossplatform

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano