Vijesti

Popusti ispod 20 eura/150kn došli su i na hrvatski PS Store

Jučer je u cijelom svijetu krenula tzv. “Games under 20” akcija s preko 400 naslova sniženih ispod 20 eura. Međutim, promocija nije krenula i u Hrvatskoj, što smo pripisali tomu što je naš Store još uvijek u prijelaznom razdoblju na euro. Međutim, identični popusti ipak su se pojavili, ali pod drugim imenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako pod “Hot Deals” sekcijom možete pronaći identičan popis sniženih naslova s identičnim cijenama (izraženim u kunama). Ispod ćemo navesti neke od njih s najnižim cijenama dosad.

  • Resident Evil 2 remake za 75kn
  • Kena: Bridge of Spirits za 135kn
  • Battlefield 5 Definitive Edition za 60kn
  • Outlast i Outlast 2 za 14 i 22kn
  • Call of Duty: Modern Warfare za 148kn
  • Verdun za 37kn

Od ostalih popusta izdvojit ćemo Personu 5 koja nije često na akciji, Yakuzu Kiwami 1 i 2, Xcom 2, Thief, Dishonored, remasterirani God of War 3, Ghost Recon Breakpoint, Dying Light, NFS Payback, Titanfall 2, Deus Ex: Mankind Divided i The Crew 2 Special Edition, a sve popuste pronađite ovdje.

Podsjećamo, na PS Storeu zbog tranzicije na euro ne možete plaćati karticama. Jedini način za kupovinu je s PSN bonovima koje možete pronaći na kioscima, benzinskim postajama i specijaliziranim trgovinama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano